8.04.2007

Ja tenim pis!

Com ja sabeu aquest any ens hem decidit a canviar de pis. Al pis que estavem no teniem gaire llum de l'exterior, la cuina era petita, un dels lavabos també i els sofas eren incomodos, en fi, que tenia molts defectes però hi estavem bé, però quan vam saber que el propietari m'hos augmentava 50€ el lloguer del pis ja vam canviar d'opinio.
Així doncs ens vam disposar a buscar pis, vam rondar immobiliaries, pisos, també vam mirar a la borsa d'habitatge de la URV i els diaris però res, no trobavem cap xollo...per uns dies ens vam veure al carrer. Finalment, un dia al matí la Gemma i l'Alba, mentre tornaven a intentar trobar pis, van entrar a una immobiliaria, Finques Matrí que està al carrer Compte de Rius. Allí es van il·luminar i van preguntar si tenien pisos de 3 habitacions dobles, i sorpresa, vam tenir sort i vam trobar el xollo!
Un 5e pis al carrer Ramon i Cajal, número 33 (edifici Aquarium, un dels primers pisos de Tarragona que va tenir piscina), tres habitacions dobles, dos banys complets, cuina gran tota equipada (fins i tot amb rentaplats), un menjador amb llum, sofas còmodes, ascensor, porter i el més important, PISCINA!
Evidentment vam dir que el voliem i ara ja es nostre, així que les proximes histories que expliquem seran del nou pis.

No hay comentarios: