8.24.2007

"Sigue a la cucaracha"

Un dels problemes de Tarragona, és la permanent presència d'un insecte força desagradable: la "cucaraxa".





No és estrany trobar-ne pel carrer, en algun establiment, o en alguna casa.





L'animal, pel que es veu, s'alimenta de qualsevol cosa i sobreviu amb poc. He llegit pel meravellós món internauta, que poden viure setmanes menjant tan sols la pega d'un segell. Que són més actives de nit que de dia, que n'hi ha 3.500 varietats, que són gairebé cegues, que no son estacionals i que són difícils d'erradicar...





També he llegit altres coses que, "para que no cunda el pánico" me les guardo per a mi...





Tornant al tema de l'animalet, el nou pis sembla que l'hi agradi. Si més no, en una setmana m'he n'he trobat 5. I queda constatat que realment entren a la cuina per la galeria, concretament pel forat de darrere del rentaplats. Degut a la impossibilitat de tapar-lo des de fora, haurem de treure lo rentaplats i tapar-lo des de dins si volem deixar de tenir la seva companyia.





La famosa cançó de "La cucaraaaaachaaaa, la cucaraaaaaaachaaaaa, ya no puede caminaaaaaaaaar..." no la salvarà dels atacs de l'insecticida. Que la cançó molt simpàtica, però la bèstia és ben fea.




7 comentarios:

Anónimo dijo...

ke friki, mira que llegir pagines web sobre la cucaraxa
kada dia estas pitjor pero de totes maneres haurem d'erradicar-les

bueno ya mus veurem algun dia siau

Anna dijo...

Pos Alba no ets l'unica friqui, a mi em va caure a les mans la revista Muy Interesante i també em vaig llegir un article de 3 pàgines que parlava de les cucaraches. Tot i així quan vingui cap a Tgn vindré preparada, he comprat cucal en pols, que és més eficas (o eficient XD) que el d'spray.

Ens veiem, petons.

P.D: pots doanr gracies que et fan companyia XD.

-aLBa- dijo...

Sabeu una altra cosa?

La cucaracha és l'únic animal que sobreviuria en cas d'hivern nuclear.

:o


(la cucaracha i la gamba, que és una cucaracha marina xD )

FrAn dijo...

Madre mía!!! Si es que las cucarachas son de verdad repugnantes, pero lo peor no es todo lo que decís, sino que sobrevivirían hasta a un ataque nuclear y que no están sólo en Tarragona sino que por lo menos se extienden por todo el arco mediterráneo.

Petonets.

-aLBa- dijo...

uo! un visitant simpàtic!

benvingut!

:)

Mireia dijo...

sempre reia quan parlaveu de les cucaraches (que per cert, amb català són escarabats de cuina o paneroles, que es noti que faig magisteri!xD), i és que jo, per estrany que sembli, mai n'havia vist cap en persona, o animal. A Porrera d'aquestes coses no n'hi ha.

Doncs no riuré més.

Resulta que a la feina ens han reduït el despatx, i molts dels llibres que teniem a la nostra zona de treball els han baixat a un magatzem que fem servir com a biblioteca. Quan necessitem enviar llibres baixem a buscar-los. Fins aquí tot bé.

L'altre dia un client simpàtic va demanar com a 10 llibres, i res, vam baixar. Va ser obrir la porta, entrar, veure aquell insecte o el que sigui repugnant allà al terra i marxar corrents per on haviem entrat!! El client que vagi a buscar els llibres a la llibreria!!

Ara cada dia que entrem li cantem la cançó...perquè s'amaguin!!!!

No sé com podeu viure a una casa on sabeu que hi ha aquesta esquerositat...amb les potetes i les antenes...eccsss...

Res..petons!

-aLBa- dijo...

dona... o dormim a casa, o al carrer. I al carrer, n'hi ha més.

A Falset, jo tampoc n'havia vist mai.

Per cert, trobo que t'estàs tornant bastant cosmopolita, ;)