5.24.2007

Els defectes del pis

Bueno, natros sempre parlant sobre les aventures i la bona vida al pis però encara no hem escrit sobre els defectes que té.
Bé, començaré per una punta del pis i acabaré per l'altra. A l'habitació de l'Anna i la Gemma el defecte més gran és que la persiana és d'aquestes que s'enrollen amb un cordill i que per entremig hi entra la claror perquè a més no hi ha porticons. Sort que el Jordi Brú ens farà uns porticons.
Pel que fa a l'habitació de l'Alba hi hem trobat uns quants defectes. Resulta que dorm al costat del celobert, on hi tenim la rentadora, fet que suposa que no podem posar rentadores perquè no pot dormir, a més pel celobert també hi baixa lo tubo del water del resto dels pisos i ke també se sent i tampoc es pot obrir la finestra peruqè un dia que ho va provar l'Alba se li va omplir l'habitació de bitxos. I finalment, un apunt més si plou l'aigua cau sobre l'uralita del celobert que està inclinada cap a l'habitació de l'Alba i a vegades li ha quedat humitat a la paret.
Els lavabos són un punt important del pis perquè és on fem les nostres necessitats. Bé, doncs resulta que al lavabo petit hi havia un forat per on hi entrava l'Hortensia, la cucaraxa, sabeu? tot i que ja està tapat. El gran defecte del lavabo és que és molt estret i si et descuides quan vols obrir la porta has de pujar damunt del water però la cosa va a gustos hi ha gent que li agrada molt i hi ha gent que no hi vol anar mai. El lavabo gran té el defecte de que la banyera se pela que hi ha quatre lleixes, cosa que significava que quan erem cinc dos havien de compartir lleixa; sort que ren el los fenòmenos però quan vingui algú altre haurem d'arreglar-ho d'alguna manera.
L'habitació petita té el problema de que quan algú encen el llum de l'escala es veu i et desperta a més de sentir tots els sorolls. Per lo de més és una mica petita xo acollidora.
La cuina és la més petita de la casa podriem dir perquè es que no hi cabem. Tot és petit. La nevera és petita per a cinc, l'armari és petit, en definitiva, tot és petit.
Al menjador el defecte més gran són els sofás. A la butaca no s'hi pot asseure perquè és super incòmoda i els sofás són molt còmodes per estar estirat però no per estar-hi sentat perquè resulta que et claves la fusta. Un altre defecte és la poca claror que entra per aquelles merda finestres.
Finalment, la meva habitació té el defecte d'estar a la temperatuira ambient del carrer, és a dir que si a l'hivern s'està a 5 graus a la meva habitació també hi haurà 5 graus. Un altre dels defectes que em perjudiquen més és le matalàs perquè hem clavo totes les molles però ja està.
Bueno, tret d'això, natros hi estem mol bé al pis i hem après a conviure amb aquests problemes.

4 comentarios:

-aLBa- dijo...

tan de bo tots els defectes fossin com això!

a mi m'encanta aquest pis!

uoleeeeee

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Anónimo dijo...

Per fi puc comentar!!!
Defectes del pis?
Per mi només el passillo estret, que amb el carro xocava a les parets!!
La resta? Home... potser la bandera dels anys 60 del Barça...i el pobre Toni sempre abandonat per qualsevol lloc! (almenys sempre que he vingut jo!)

No us queixeu, que xaleu mirant les gitanes del Caprabo!!

Apa, quan en sàpigui, torno a publicar...

Petons!

-aLBa- dijo...

xDDDD q crack q ets mireia! ja tirarem les parets per fer curses amb carritos del mercadona!! xD

guillem: la banyera es pela i cau la pintura, i vam haver de posar una alfombra. I lo de les lleixes, es q al pis som 5, i no+ hi ha 4 miniestanteries qe ens em d'apanyar com podem...

en fi, aviat pnjarem un nou tema,