5.08.2007

La Vira del Fi.

I vet aquí el resumet de la XII Fira del Vi.

Com cada any, ens vam reunir davant de la Tabola per comprar uns tiquets i unes copes i començar la nostra particular cata dels millors vins de la comarca. De fet, la qüestió és beure més que catar... però posats a fer, si el vi té un prestigi, molt millor. No obstant, les primeres copes sí que s'intenten catar, a les últimes ja tant li fa. No sabem si el vi és bo, ja només notem si es dolent.

Com a mostra de que intentem treure profit del curs de tast que vam fer a les últimes jornades culturals, aquí va la nostra particular val·loració... tremola, Robert Parker... mwuahaha!

Entre els vins que més ens van agradar trobem:

13. Celler Mas de la Caçadora, als Guiamets.
Lo Mets. Un negre criança de la Cooperativa de Els Guiamets.
Orcella. Increïble garnatxa. Malauradament, degut a les copes anteriors, no recordem el nom del celler, però sí que recordem que la botella valia 20€!

I, com l'any passat, el millor va ser el Pansal, de Capçanes.

Tot i ser una mostra dels millors vins de les D.O de la comarca, hi han bons i dolents. I entre la llista dels que no ens vam agradar creiem que hi hem de posar:

Un vi del Celler Cubells Cubells. Dolent, dolent, eh!
El Mas Donis rosat, de Capçanes no ens va fer massa el pes tot hi el nom que té. Encara que a l'Anna li va agradar, la majoria va quedar defraudada. Mola més el negre.
Un altre dels dolents, era un vi blanc francès. Era molt dolç a l'atacada. Però al engullir-lo era tant tant dolç, que resultava empalagós.

I... el que repeteix com a dolent, el de l'Escola d'Enologia, per variar.



I fins aquí la nostra valoració de la Fira del Vi d'aquest 2007. Deixo la descripció dels moments divertits per a algu altre mentre que del reportatge fotogràfic, com no, se n'ocupa la Mireia.

No hay comentarios: