5.24.2007

La relació amb els veïns

Podriem dir que la relació amb els veïns del bloc ha estat escasa, tret dels que tenim al damunt, que són de Falset, i vulguis o no sempre hi ha més afinitat. Amb els altres veïns però no hi ha hagut problemes, o sigui, una bona relació. Tot i que hem tingut diferents històries amb ells.
La primera, i com moltes de les altres, està relacionada amb el terrat tan presciós i maco que tenim.
Un dia, que potser dijous o cap de setmana, ja que jo no hi era, l'Alba surt a fora al terrat per aireigar-se una mica i veu quelcom a terra. Què és? Primer no ho sap, s'acosta a l'objecte encara per identificar, i la sorpresa suposo que va ser gran, o més aviat desagradable, era un condó! Ja veus a l'Alba, amb les pinzes de la cuina agafant el preservatiu i llençant-lo a la brosa.
L'altra història, no fa masssa dies que va succeir....! Truquen al pis, primer agafem l'interfono ja que, apart del Manel, les altres no sabem mai on truquen, si a dalt o a baix, i era una veïna. Ella una mica vergonyosa, suposo per lo que venia a buscar, ens fa: perdoneu, em prodiem deixar sortir al terrat, es que estava estenent la roba i m'han caigut unes calçes. Anem a provar sort aveure si trobem les calçes però no. També s'ha de dir que la noia estava com a desorientada i no s'havia on l'hi havien caigut.
L'última història va succeir aquest dimarts passat. Estavem tranquilament estirats al sofà mirant Vendelplà amb les finestres obertes i debien ser aproximadament les 11:10h que sentim un soroll a fora, com un cop. La Gemma pregunta: que ha siguit? i tots vam suposar que els veïns havien tancat la finestres.
Vint minuts més tard, debien ser les 11:30h, truquen al timbre! Tot sorprèsos per l'hora que era, anem conjuntament a obrir la porta. Eren dos veïnes, una una mica plorosa i en fa: ens podrieu deixar sortir al terrat, es que m'ha caigut el mòbil! Nosaltres (amb cara de "lo mòbil? que feies noia que t'ha caigut per la finestra?") els i diem que si. Sortim i ni rastre del mòbil. L'hi diem que vagi als del costat que potser ha caigut al seu terrat. I quna ja marxaven els hi diem: naltros fa rato hem sentit un cop...! I la tia: ja...(volguen dir que aquell cop havia estat el seu mòbil).
Conclusió: el cop havia sigut el mòbil, però deu ni do el que havia tardat a baixar per venir a buscar-lo!
A més de les coses que han caigut i no hem trobat, hi ha dos calçes al terrat que no deuen tenir amo/a perquè ningú les ha vingut a reclamar.

1 comentario:

Anónimo dijo...

quin pou de misteri que és la vostra terrassa xD