5.12.2007

La Fira del Vi

Hola bones,
Avui, una setmana després, us escrit sobre la Fira del Vi 2007, però no em centraré en la beguda sinó en els efectes que aquesta beguda va produeix, en aquest cas a nosaltres.
Bé, el dissabte 6 de maig vam quedar l'Anna, la Gemma, la Maria Terreu, l'Albota, la Mireia, la Clara i jo per anar a provar els vins de la comarca i vam començar, primer degustàvem i opinavem sobre els vins però ja cap al fiinal tot era ben rebut a la boca. Bé a l'article publicat per l'Albota ja posa quins són els vins que ens van agradar més i els que menys. Doncs bé, depsrés de passejar epr la fira, l'Anna va proposar anar a veure una exposició que hi havia al sindicat. Allà ens vam fer una multitut de fotos amb les escultures. Per cert la fotogràfa oficial és la Mireia; va fer 170 fotos en tot el dia.
Llavors vam continuar catant vins i vam decidir anar a sopar a la llesqueria de la Laia de la Font Vella, la Clara, l'Alba, la Tori i jo. vam xalar molt. Vam menjar pa amb tomàquet i embotit i una amanida de foie i per beure, evidentment, vi. Vam beure el vi rosat de la casa i el Roigenc, un vi, per nosaltres molt preuat, del celler Capafons Ossó. Allà vam jugar al joc de l'Abuela, al de fer frases i vam cantar la cançó del pollo, amb coreografia inclosa. Fa així:
El pollo, el pollo
El pollo con una pata,
El pollo con las dos patas,
El pollo con las alitas,
El pollo eres TU!!!
Desprrés vam anar cap al poliesportiu a veure L'últim glop a la taverna de la Corranda. I vam ballar i tal. Va estar molt bé. Després la banda va fer una mica de ball i vam ballar tots. Finalment, van tocar el ball del fanalet que vam guanyar jo i l'Anna i l'Alba i la Clara van quedar finalistes. jejeje. Total, que ens van donar una botella de vi de festa, la qual tenim al pis.
Més tard va començar la discomòbil i vam xalar molt però no us en explico els detalls perquè seria un atemptat a la intimitat de les persones i a més la meva memòtia comença a estar una mica difosa.
bé, això és un resum de la Fira del Vi 2007
Fins una altra.

1 comentario:

-aLBa- dijo...

digueu, digueu! que vau guanyar-nos a mí i a la Clara pq vau fer trampes!!!