4.24.2007

L'altre fenòmeno: la Vero



Suposo que és per complir allò que diuen de que "Diós los cria y ellos se juntan".

Parlem d'una noia gorda i baixeta provinent de Flix. Es considera d'esquerres però mai l'hi hem sentit parlar de política, d'una manera més o menys intel·ligent.

L'element num.2 ha estudiat Treball Social però tot hi que ja ha acabat, encara no treballa de lo seu. Segons ella és perquè no troba res però la veritat és que serà que la tia no busca, perquè en 6mesos, només l'hem vist tirar 2 currículums. Per mantenir els vicis del seu novi, treballa a les tendes Opcions (rotllo caprixets, així de tonterietes).

Cal esmentar que a primera vista, sembla bona paia i tot, però en tot aquest temps hem pogut comprobar com és una pesada que va de bona i que després te la fot. Més que pesada, repelent.
Tractava lo pis com si fos només seu i nosaltres li fessim nosa. A més a més li molestava si venia algun amic (normal, perque ella no en té) i qualsevol tipus de desordre, sigui petit o gran.

Una de les seves funcions, a part de mantenir al senyoret del PP, era defensar-lo de tot lo que feia i deixava de fer. Era igual si estava bé o malament, o si feia la punyeta a algú. La culpa sempre era nostra (o millor dit, meva).
També tenia per hobby donar-nos lliçons de qualsevol tema i el que l'enfadava més, era que no tenia mai la raó.

Suposem que era així de repelent perquè la pobra no follava. D'això casi que en puc donar fe, perquè dormint a la habitació del costat i tenint un dormir molt fi, mai vaig sentir cap sorollet. A més a més, el fet que el paio es matés a palles ja es prou delatador...

Ella ho nega però és molt religiosa, ja que adorava a la Virgen Del Puño. Sempre li costava pagar i no volia gastar mai un ral... ara, una de les coses que molestava al Manel era que aquests diners que intentava estalviar amb tant afany, se'ls gastava amb compres estúpides com ara un vestit per a una botella.


...


To be continued

No hay comentarios: