4.25.2007

Les taules i nosaltres

Des dels inicis de la nostra vida al Principal Primera, que tenim fotut al cap de sopar a la terrassa. No és molt gran, però bé, és la mar d'acollidora (i ara més, que hi han plantat un pi i alfàbrega!).

Doncs mira, la idea de comprar una taula i 4cadires per fora, la vam suprimir ràpid. No et fot! que després se les hauria quedat lo propietari. Total, que casualment, un temps després, la Vero ens va dir que havia vist una taula en un contenidor davant de la seva tenda. I ja s'ho podeu imaginar, que ens va faltar temps per anar a buscar-la... i de passada vam recollir un 'van0' i uns quants 'conos' mangats d'unes obres que feien a la Imperial.

En fi, que la taula era petita i poc estable perquè es movia més que la taula de Porrera xD, però la vam pujar igual. De totes maneres, al terrat ja n'hi havia una. Bueno, no. Primer estava dins al pis... era una taula d'aquestes d'aglomerat i amb un plàstic grapat que vam tenir la genial idea de deixar-la a la terrassa perque és llimpiés. Fixa't si vam ser intel·ligents, que siguent de conglomerat i va ploure molt (tant que lo Manel va tenir goteres), el coi de taula es va anar desfent de mala manera.

El resultat final és, tenir 2 taules que estaven per l'arrastre, fora a la terrassa durant 6mesos.

Avui, ens hem decidit a baixar-les, però com que feien Hospital Central i Ventdelplà, només n'hem baixat una ^^

Estarem 6 mesos més a baixar l'altra?

... La respuesta está ahí fuera...

No hay comentarios: