4.27.2007

Tot per droperia...

Bé, és la 1:49h de la nit, un dijous a Tarragona, la Gemma dorm, l'Alba és a casa la Laura, i el Manel i jo mirant telebasura a aquestes altres hores de la nit.
En un principi haviem de sortir, primer teniem intenció d'anar a la Vaqueria que feien un concert d'un grup mestís anomenat Tumbuctú, els quals ja els haviem vist per Santa Tecla, l'Alba ens havia de trucar més tard i dirigir-nos cap al port i sortir fins a les tantes...ja que fa molt i molt temps que no ens fotem una bona festa per aquí al port.
Que nosaltres recordem la última festa que vam xalar més va ser un dia que vam sortir el Manel, la Gemma i jo i a la tornada del port cap a casa vam tallar el trànsit al carrer Gasòmetre amb unes valles que per casualitat estaven allí. També vam trobar una xica que portava una barra de pa, i cla, en aquelles hores estavem força afamats, i l'hi vam demanar si ens en donava però aquesta petició no va tenir èxit. Un altra de les coses que vam fer va ser anar des de la sortida del Cel fins a la porta de casa cantant "Adelante" , si, la del BBVA i d'OT. A més, ens vam trobar amb uns gabatxos i la Gemma es va fotre uns farts de parlar amb francès....
Bé, a lo que anavem, doncs que avui haviem de sortir però finalment hem optat per quedar-nos ajaguts al sofà mirant Supervivientes. El Manel s'ha fet un cubata a casa, que amb prou feines se l'ha acabat, i per això jo he optat per fer-me un got de llet. La Gemma ha estat molta estona dormint al sofà i al final ja l'hi feia mal el coll i se n'ha anat al sobre.
L'Alba ens acaba de trucar ara mateix i ens ha dit que ja era al port, que anava una mica pet i que no tardari molt a tornar perquè demà es vol aixecar aviat, això, però, ja ho veurem. Pel que fa als nostres veïns del bloc, la del frente ens ha vingut a demanar un folletó del Telepizza per sopar, però no l'hem pogut satisfer. Les veïnes del segon, suposem que eren elles, han montat una festa i feien molt escàndol. finalment, han marxat. Els dels damunt, que són el Jordi Barceló, l'Andreu Ferré, etc , només traginen mobles amunt i avall o com a mínim això sembla i pel que fa als altres ja deuen estar tots dormint o al port.
Doncs això es un breu resum d'aquesta nit especial que prometia molt però que al final ha acabat com una nit qualsevol.
Som el Manel i l'Anna i com que ara ja tenim son ens en anem cap al sobre que ja ens crida. Bona nit.

No hay comentarios: