4.24.2007

un dels dos fenòmenos: Lo SERGIO




mira deu ser la novetat de tenir un bloc que no em canso d'escriure

Ara us faré una descripció del Sergio. Un element que vivia al pis, bueno a l'habitació del fondo del pasillo. Us el descriuré.

Lo tio és de Mequinensa, la Franja de Ponent tot i que ell diu que és català però el més irònic és que és del PP.
És un tio molt llarg al que li fan molta pudor els peus i que es dutxa dos dies per setmana, ara quan es dutxa s'hi recrea, va casi tot lo dia amb un pijama de seda ( que es poliester xo bueno) i només es canvia per sortir al carrer.
Des del setembre fins que han marxat del pis, és a dir, han passat 6 mesos, ha passat per tres bars. En conclusió, treballa un mes i al següent cobra del paro.
Durant aquest mes en que està al paro es passa les 24 hores del dia jugant a la play amb la litrona o amb la botella de wiskie al costat i amb dos paquets de tabaco.
Segons ell, és hiperactiu tot i que no són principis d'hiperactivitat estar-se tot el dia al sofà.
Lo més fotut és a la nit quan, sense cap mena de prudència perquè la gent dorm, va al lavabo i o treu los mocs que té a la boca i els deixa a la pica, o vomita i no neteja la tapa o va al menjador i es fa palles mirant lo canal teletaxi (lo va pillar l'alba jejeje).
Quan està a la cuina, només hi pot ser ell perquè ho ocupa tot i a més fa molt fum i no engega l'estractor. Un altre aspecte relacionat amb la cuina és, que a l'alba li fotia el menjar de la nevera, als altres no però, és algo raro.
la seva inteligència no és que sigui molt abundant i amb un parell d'arguments el pentines ben pentinat.
bé, ja veieu que no acabaria mai, per tant la segona part la deixo per un altre dia.
Exposeu la vostra opinió respecte aquest "engendro".
apa, siau

No hay comentarios: